contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of A-a L-i

Tee se toiselle mitä haluaisit itsellesi tehtävän

ES_Lohi_Anna_2018_web800.jpg
 
 

anna lohi
  Sn: 95

Musiikin maisteri, kanttori
Pakankylä

Henkilökuvaus

Olen Pohjois-Pohjanmaan tyttö. Sievi on syntymäpaikkani. 16-vuotiaana muutin Ouluun käydäkseni Madetojan musiikkilukion. Kuopioon päädyin opiskelemaan Sibelius-Akatemiaan kirkkomusiikkia sekä pianopedagogiikkaa ammattikorkeakouluun. Valmistumiseni jälkeen muutimme perheeni kanssa Espooseen vuonna 2006. 

Olen tehnyt kanttorin töitä viransijaisuuksina ja kausitöinä kotiseurakunnassa Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa, Leppävaaran, Olarin, Kirkkonummen ja Nummen seurakunnissa. Kanttorin työt ovat olleet erittäin virkistäviä kotiäitivuosien välissä. Tärkein roolini on ollut 17-vuoden ajan olla äiti. Minulla ja aviomiehelläni on kahdeksan lasta ikähaitarilla 17 - 2- vuotta. Tykkään juosta, lukea ja ommella, tosin en harrastusmaisesti, mutta fiiliksen mukaan.

Seurakuntavaaleihin lähdin mukaan pienen houkuttelun jälkeen. Olen päässyt seuraamaan kirkon tekemää arvokasta työtä sekä työntekijän että seurakuntalaisen paikalta. Toivon kirkon julistavan ilosanomaa Jeesuksesta Raamatun valossa kaikille ihmisille. Kun seurakunnassa vallitsee armollisuuden ja rakkauden ilmapiiri, silloin voimme ottaa oppia toinen toisiltamme sekä tuoda lahjat vaihdettavaksi palvellen Jumalaa ja lähimmäisiämme. Olemme matkalla yhdessä. 

Lisätietoja

Anna Lohi
annalohi80(at)gmail.com