contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Anneli Virolainen

Oma motto on oma motto

 
 

Anneli Virolainen
Kv: 22, Sn: 81

Terveydenhoitaja
Olarin srk.

 

Esittely

Olen ehdolla Olarin seurakuntaneuvostoon ja yhteiseen kirkkovaltuustoon voidakseni vaikuttaa siihen, että seurakunta voisi olla yhteisö, johon on helppo liittyä ja jossa kaikenlaiset ihmiset löytäisivät rakastavan Jumalan.

Olen jäänyt tänä vuonna eläkkeelle neuvolaterveydenhoitajan työstä. Toimin lastenneuvolassa monikulttuurisella alueella ja tunnen hyvin lapsiperheiden ja nuorten arkea. Aikaisemmin olen ollut lähetys- ja kehitysaputyössä Bangladeshissa muutaman vuoden. Lähetystyö ja maahanmuuttajatyö ovat läheisiä. Tällä hetkellä olen vapaaehtoisena apuna Työväenopiston ja seurakunnan yhteisellä suomenkielen kurssilla kotiäideille.

Pidän tärkeänä osoittaa lähimmäisenrakkautta muualta tulleille, jotta he voisivat kotiutua uuteen maahansa ja löytää tiensä myös seurakuntaan. Messut ja hiljaisuuden viljely on sydäntäni lähellä. Vapaaehtoisten koulutus ja tukeminen tehtävissään on tärkeää, varsinkin, kun seurakuntien talous alkaa olla tiukoilla.

Olen toiminut Olarin seurakunnassa vuosikymmeniä erilaisissa tehtävissä: Seurakuntaneuvostossa aiemmin, tällä hetkellä varavaltuutettuna, Ehtoollisavustajana, hartaushetkien vetäjänä, kappelipäivystäjänä, seurakuntaluotsina ja kuuntelijana lähimmäisille.

Vapaa-aikanani seurakunnan lisäksi harrastan lintuja, luontoa, käsillä näpertämistä, taidetta, laulua. Kuulun taloyhtiön hallitukseen ja olen syrjäytymistä ehkäisevän Sekava ry:n pitkäaikainen sihteeri. Toimin Lähetysyhdistys Kylväjän myyjäistoiminnassa. Olen vapaaehtoisena suomenkielen keskustelukumppanina maahanmuuttajalle.

Lisätietoja