contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Ari Talja

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta.

ET_Talja_Ari_2018_web800.jpg
 
 

Ari Talja
Kv: 34,  Sn: 106

ICT-kouluttaja
Suvela

Henkilökuvaus

Olen 55-vuotias ICT-kouluttaja Espoon Suvelasta. Perheeseeni kuuluu puoliso, kaksi teini-ikäistä tytärtä, opaskoira ja muita lemmikkejä. Koulutukseltani olen Teol. maist ja Datanomi. Harrastan kirjallisuutta, musiikkia, tekniikkaa ja ulkoilua.

 Meillä on erilaisia Jumalalta saatuja vahvuuksia ja armolahjoja seurakunnan palvelemiseen. Omana vahvuutenani on järjestötoiminnan tuntemus. Olen pienen ikäni toiminut luottamustehtävissä eri yhdistyksissä, niin vammaisjärjestöpuolella kuin harrastustenkin parissa. Järjestötoiminnassa olen kasvanut toimimaan yhteisessä päätöstenteossa  tärkeiden asioiden ajamisessa. Luonteeltani olen harkitseva ja rauhallinen, kuuntelija ja asioihin huolellisesti perehtyvä.

 Oma tieni seurakunnan yhteyteen lähtee rippileiriltä Hämeenlinnassa, jossa löysin omakohtaisen uskon. Usko on ollut kantava voima elämäni eri käänteissä.

 Tahdon olla rakentamassa matalan kynnyksen seurakuntaa, johon jokaisen on helppo tulla kohtaamaan elävä Jumala. Seurakunnan toiminnan perusta on usko ja rakkaus, julistus ja diakonia.

 ICT-alan ammattilaisena pidän tärkeänä, että seurakunta osaa vastata digitalisaation tarjoamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Saavutettavilla verkkopalveluilla voidaan huomioida eri ryhmien, kuten näkövammaisten ja ikääntyneiden käyttötarpeet.

 Facebook: facebook.com/oh3je

 Twitter: twitter.com/@haitari

Lisätietoja

Ari Talja
Ari.talja(at)gmail.com