shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Arja Vilhunen

Yhdessä matkalla

 

Arja Vilhunen

Kv: -
Sn: 72

Opettaja
Espoo

 

Esittely

Olen syntynyt Etelä-Karjalassa ja asunut pääkaupunkiseudulla vuodesta 1974. Espoolainen olen ollut reilut 30 vuotta.

Toimin ammattikasvattajana pääkaupunkiseudulla. Kaikki neljä aikuista lastamme asuvat jo omillaan, joten voin nyt rauhassa nauttia elämän jälkiruuasta, kahdesta lapsenlapsesta.

Haluan toimia asuinseutuni ja seurakuntani parhaaksi. Ryhdyin seurakuntavaaliehdokkaaksi kun minua siihen tehtävään pyydettiin. Omat arvoni kohtaavat Yhdessä matkalla –ryhmän arvomaailman kanssa.

Minut vietiin jo taaperona kirkkoon sekä isoäitini pitämään pyhäkouluun ja uskosta tuli minun oma tieni. Vastuuta otin ensin 13 –vuotiaana kerhonohjaajana, ja siitä lähtien mm rippikouluisosena ja apuopettajana. Iän karttuessa olen pyrkinyt vastaamaan haasteeseen, kun sitä on tarjottu; mm päiväkerho- ja nuorisotoiminnan johtokunnissa ja pienryhmien vetäjänä.

Elävä seurakunta tarvitsee uskon syntymistä ja kasvamista. Siinä auttaa rukousyhteys, Raamatun opiskelu, osallistuminen ja yhteyteen pyrkiminen. Tätä toteutan elämässäni toimimalla mm. Kansan Raamattuseuran Raamattukylän kummina ja Lastenkylän vapaaehtoisena sekä osallistumalla seurakunnassa kokoontuviin vertaisryhmiin ja rukouspiiriin. Tuen lisäksi Pipliaseuran työtä.

Minulle mieluisimmat ja ihanimmat tavat liikkua ovat tanssi ja vapaissa vesissä uiminen. Retkeilen usein luonnossa ja järvillä. Käsitöitä minulla on aina meneillään. Nautin myös vuorovaikutuksesta kanssakulkijoiden kanssa keskustelemalla. Näistä kaikista saan voimaa arkeen.

Lisätietoja

Arja Vilhunen