contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of D-E-ng

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Ebeling_Daniel_2018_web800.jpg
 
 

Daniel ebeling
Kv: 6, Sn: 78

teol.yo
Espoon keskus

 

Henkilökuvaus

Tervehdys! Olen Daniel Ebeling, 22-vuotias tuore espoolainen. Menin heinäkuussa naimisiin, ja olemme siitä asti asuneet vaimoni Eveliinan kanssa Hoasin opiskelija-asunnossa Espoon keskuksessa.

 Olen saanut kasvaa kristilliseen uskoon pienestä pitäen. Lukiaikoina nuorten seurakuntatoiminnassa mukana olemisesta tuli uudella tavalla tärkeä osa elämääni, ja olen siitä asti ollut monessa mukana. Vastuuta olen Jumalan armosta saanut kantaa esimerkiksi nuorten solua vetämällä sekä toimimalla vapaaehtoisena Kamerunin evankelis-luterilaisen kirkon parissa yhden syksyn. Tällä hetkellä minulla on menossa Helsingin yliopistolla toinen teologian opiskeluvuosi, ja ala tuntuu juuri omalta.

 Sydäntäni lähellä ovat varsinkin tavoittava työ ja rippikoulutyö. Toiveeni on, että kirkko voisi opissaan rohkeasti pitäytyä Jumalan sanan luotettavuuteen ja Raamatun selittämiseen kirkon tulkintaperinteen mukaisesti. Käytäntöjen suhteen taas toivon, että kirkossamme löydetään ja kokeillaan rohkeasti uusia toimintamuotoja, jotka voisivat liikuttaa kristinuskosta täysin vieraantuneenkin ihmisen sydäntä.

 Tärkein harrastukseni on shakki, jota olen pelannut kilpatasolla niin kotimaan turnauksissa kuin maajoukkueessakin. Pidän myös lukemisesta ja kielten opiskelusta.

Lisätietoja