shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Elina Jussila

Yhdessä jalkautumaan
ja tavoittamaan
kirkosta vieraantuneita.
L10T

 

elina jussila

Kv: 6
Sn: 58

Compliance Coordinator
Kivenlahti

 

Esittely

Asun Kivenlahdessa ja olen Espoonlahden seurakunnan jäsen vuodesta 1991. Perheeseeni kuuluu Pekka-puoliso ja kolme aikuista lasta perheineen. Lapsenlapsia on viisi – neljä poikaa ja yksi tyttö.

Olen töissä kehitysrahoitusyhtiö Finnfundin lakiosastolla. Vastaan osaltani siitä, että hankkeita valmistellaan kannattavasti ja vastuullisesti kehittyvissä maissa.

Vapaa-aikana harrastan kuntourheilua sekä kotoilua ja mummoilua. Mökkeily ja kalastus Karjalohjalla puolison kanssa on rakas harrastus.

Espoonlahden seurakunnan eri työmuodot ovat varsin tuttuja. Olen ollut erilaisissa vapaaehtoistehtävissä 90-luvulta lähtien. Olen tällä hetkellä kirkkoväärtinä toteuttamassa sunnuntain päämessuja yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Tuomasmessuissa ja erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa olen ollut vastuunkantajana useita vuosia. Olin seurakuntaneuvoston varajäsen 2006 – 2010 ja varsinainen jäsen 2010 – 2014. Viime vaaleissa en ollut ehdokkaana. Espoonlahden seurakunta on halunnut valtuuttaa, varustaa ja siunata eri tehtäviin – tarvitaan vain meitä vapaaehtoisia.

Miksi seurakuntaneuvostoon
On tärkeää, että kaiken ikäiset seurakuntalaiset otetaan toimintaa suunniteltaessa huomioon. Espoonlahden seurakunnan palvelut ja musiikkitarjonta on erittäin monipuolista. Haluan vaikuttaa eri toimintojen jatkumiseen, vaikka käytettävissä olevat varat ovat vähentyneet.

Haluan myös haastaa kirkosta vieraantuneita ja sieltä eronneita takaisin seurakuntien toimintaan. Miten kerromme ymmärrettävästi kaikesta siitä hyvästä, mitä seurakunnalla on tarjottavana? Kansan Raamattuseuran L10T (Luukkaan evankeliumi, Luku 10) -valmennus on parasta, mihin olen itse vähään aikaan osallistunut.

Miksi kirkkovaltuustoon
Haluan osallistua päätösten tekoon myös koko seurakuntayhtymää koskevissa asioissa. Toivon, että jatkossakin lähetysmäärärahat jaetaan kaikille kirkon virallisille lähetysjärjestöille. Olen kiinnostunut myös korjaus- ja rakennushankkeista. Niihin olen saanut perehtyä rakennusalan yrittäjän puolisona.

Lisätietoja

Elina Jussila
elinajussila61(at)gmail.com
050 358 1733