shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Copy of Erkki Tassia

Yhdessä matkalla

 

Erkki tassia

Kv: 15
Sn: 71

Finanssineuvos
Soukka

 

Esittely

Olen vuodesta 1970 Soukassa asuva Espoonlahden seurakunnan jäsen. Olen valtiovarainministeriön kansantalousosastolta eläkkeelle jäänyt finanssineuvos ja vastasin mm. valtion tuloennusteista 30 vuotta.

Espoonlahden seurakunnassa juonsin pitkään laulun ja rukouksen iltoja, olin evankelioimistyön johtokunnan jäsen yhden kauden ja puheenjohtaja seuraavan kauden. Olin myös kirkkolaivatoimikunnan jäsen ja olen suorittanut kirkkomme maallikkosaarnakurssin. Muusta hengellisestä työstä voisin mainita 22 talvikauden toiminnan ehtoollisavustajana ja esirukoilijana Helsingin Agricolan kirkon Tuomasmessussa.

Olen ehdokkaana koska minua pyydettiin tähän tehtävään, toivon voivani vaikuttaa ja antaa panokseni valittavien elinten työhön. Evankeliumin tulee näkyä keskeisesti seurakunnan toiminnassa. Olisi toivottavaa, että mahdollisimman moni löytäisi ja säilyttäisi henkilökohtaisen yhteyden Jeesukseen Kristukseen.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme täysi-ikäistä lasta. Heistä Mikko on seemiläisten kielten maisteri ja toimii käännöskonsulttina käännettäessä Raamattua ihmisille, joilla sitä ei vielä ole heidän omalla kielellään.

Kesäisin harrastan matkapurjehdusta ja olen Soukan Venekerhon perustajajäsen.

Lisätietoja

Erkki J. Tassia
erkki.tassia(at)welho.com
p. 040 554 1505