web analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Erkki Nauska

Vapaaehtoisten työllä voidaan saada paljon hyvää aikaan

 

Erkki Nauska

Kv: -
Sn: 63

Työnjohtaja, eläkkeellä
Ylä-Kivenlahti

 

Esittely

Asun puolisoni kanssa Ylä-Kivenlahdessa. Minulla on yksi aikuinen tytär ja kaksi lastenlasta ja 2-vuotias lapsenlapsenlapsi. Työelämässä toimin työnjohtajana kasvinsuojelualalla 38 vuoden ajan.

Minulle diakoniatyö on tärkeää. Olen ehdokkaana, koska toivon voivani vaikuttaa siihen, että seurakunta jatkossakin panostaa diakoniatyöhön. Seurakunnassa toimiessani olen nähnyt, miten vapaaehtoisten työllä voidaan saada paljon hyvää aikaan. Haluan, että vapaaehtoiset otetaan tosissaan ja heitä koulutetaan ja kannustetaan tehtäviinsä tärkeänä voimavarana.

Olen eläkevuosina saanut olla mukana avustus- ja diakoniatyössä. Toimin Espoonlahden kirkon leipäjakelussa useana arkiaamuna viikossa yhtenä jakelun järjestäjistä, ja kevätkaudella 2018 pidin maanantaiaamuisin kirkolla aamuhartauden. Olen tänä vuonna seurakuntaneuvoston varsinainen jäsen. Toimin myös kirkkoväärtinä. Eläkkeelle jäätyäni olin viemässä avustuskuljetuksia Pelastakaa Lapset ry:n kautta Liettuan, Viron ja Petroskoin orpokoteihin, nuorisokoteihin ja lastensairaaloihin.

Lisätietoja

Erkki Nauska
erkki.nauska(at)elisanet.fi
p. 050-375 1885