contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of E-a E-g

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Ebeling_Eveliina_2018_web800.jpg
 
 

eveliina ebeling
Kv: 7, Sn: 79

kätilöopiskelija
Espoon keskus

 

Henkilökuvaus

Olen Eveliina Ebeling, 24-vuotias tuore aviovaimo ja pian valmis kätilö. Olen syntynyt ja asunut Espoossa suurimman osan elämääni. Lisäksi olen asunut lähetyslapsena Etiopiassa perheeni kanssa Espoon Tuomiokirkkoseurakunnan lähetystyöntekijänä.

Seurakuntayhteys on tärkeä osa elämääni. Olen viikoittain mukana nuorten aikuisten toiminnassa sekä jumalanpalveluksissa. Isosena olen toiminut usealla lastenleirillä ja riparilla. Lisäksi olen toiminut vapaaehtoistyöntekijänä kummi- ja orpolapsityössä Keniassa muutaman kuukauden ajan.

Sydämelläni on etenkin lapsi- ja perhetyö sekä ikäihmisten parissa tehtävä työ. Seurakuntayhteys ehkäisee nuorten syrjäytymistä ja antaa perheille tukea arjen keskellä. Espoon kotihoidossa olen tutustunut moneen ikäihmiseen ja huomannut, kuinka paljon yksinäisiä ikäihmisiä lähiympäristössämme asuu.

Uusimpina harrastuksinani ovat kitaran soitto sekä vesivärimaalaus. Iloitsen myös laulamisesta, pianon soitosta sekä liikunnasta luonnon helmassa.

Lisätietoja

 

Eveliina Ebeling
eveliina.ebeling@gmail.com