contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of H-a J-n

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Johansson_Hanna_2018.jpg
 
 

Hanna Johansson
Kv: 14,  Sn: 86

lähihoitaja, vammaistyö
Lippajärvi

Henkilökuvaus

"Otin sinuun yhteyttä, kun olen ymmärtänyt, että sinulle nämä uskon ja seurakunnan asiat ovat tärkeitä.

Näin otti hiljattain yhteyttä eräs äiti ja ystävä pitkän ajan takaa. Kohtaaminen oli merkityksellinen monellakin tapaa ja rohkaisi osaltaan asettumaan uudelleen ehdolle seurakunnan luottamustoimiin.

 Seurakuntaneuvostossa ja Kirkkovaltuustossa olen toiminut varajäsenenä yhden vaalikauden. Vapaaehtoisissa vastuutehtävissä olen mukana Auroran Kappelineuvostossa, Auroran Koti&Koulu ry:n hallituksessa sekä Viherlaakson Veikkojen Voimistelujaostossa. Jaostossa vastaan seuratoiminnan tiedotuksesta ja voimisteluohjaajien rekrytoinnista. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja aerobic-ohjaaja. Töiden ohella opiskelen Helsingin Diakonia ammattikorkeakoulussa Sosionomiksi. 

 Unelmani on nähdä seurakunnan toiminta ja evankeliumin ilosanoma luontevana osana myös muualla, kuin vain kirkon seinien sisällä. Yhteistyö eri kristillisten seurakuntien ja liikkeiden välillä on mielestäni myös tärkeää. Keskusteluyhteys ja yhteistyö luo edellytyksen vahvalle osaamiselle, hedelmälliselle toiminnalle ja ihmisten merkitykselliselle kohtaamiselle. Kirkon toimintaan osallistumiseen ei pitäisi olla mitään kynnystä.  

 Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta. Lasten harrastustoiminnot ovat iso osa perheemme elämää.

Kuulen mielelläni sinustakin. Voit ottaa yhteyttä hanna.johansson(a)iki.fi

Lisätietoja