free hit counters

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Copy of Hannes Lampimäki

Yhdessä matkalla

 

Hannes Lampimäki

Kv: 8
Sn: 60

Yo-merkonomi
VTS
Nöykkiö

 

Esittely

Olen eläkkeellä oleva vakuutusmies. Koulutukseltani olen laskentatoimen yo-merkonomi ja VTS. Elämäntyöni tein vakuutus-konsernin yritysasiakkaiden parissa. Asun Nöykkiön Kattilavuorella. Minulla on kolme tytärtä ja viisi lastenlasta, hekin kaikki tyttöjä, joten olen oppinut olemaan myös johdettavana.

Olen ollut seurakunnan eri luottamustehtävissä yli 20 vuotta. Osallistun aktiivisesti seurakuntamme toimintaan, niin kuin olen tehnyt 36 vuoden ajan Espoonlahden seurakunnnassa, sitä aiemmin muualla.

Olen ns. arvokonservatiivi. Katson, että esimerkiksi avioliitto on säilytettävä miehen ja naisen välisenä liittona, samoin perinteinen kristillinen usko on säilytettävä sopeuttamatta sitä muihin tämän ajan virtauksiin. Kaikkia ihmisiä on kuitenkin kohdeltava rakkaudellisesti, heidän ihmisarvoaan kunnioittaen ja heidän parhaakseen toimien.

Luottamushenkilönä haluan olla äänestäjieni luottamuksen arvoinen, pitää lupaamani linjan ja ajaa seurakuntalaisten etua, en omaa etuani.

Lisätietoja

Hannes Lampimäki
hannes.lampimaki(at)gmail.com
p. 050-439 4275