shopify analytics ecommerce
tracking

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Hannu Hätönen

Asenne ratkaisee.
Valitsen aina myönteisen asenteen, koska siitä tulee hyvä olo.

 

 HANNU HÄTÖNEN

Kv: 5
Sn: 57

Toiminnanjohtaja, käräjäoikeuden lautamies
Hyljelahti

 

Esittely

Toimin avustusjärjestö Hyvän Arjen toiminnanjohtajana. Luottamustoimia ovat toiminta varavaltuutettuna (KD)Espoon valtuustossa, Päihdeasiain neuvottelukunnassa jäsenenä ja jo kuudetta vuotta Espoon käräjäoikeudessalautamiehenä.

Haluan olla päättämässä minulle tärkeissä asioissa. Heikoimmista huolenpitäminen on sydäntäni lähellä. Tein pitkän työuran yrittäjänä. Avustusjärjestön toiminnanjohtajana olen toiminut 12 vuotta. Haluan antaa osaamiseni myös seurakunnan käyttöön.

Kestävät perusarvot ovat elämäni perusta, arvot, jotka nousevat Raamatusta, sekä kristillisestä perinteestä. Vapaus ja vastuu, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja lähimmäisyys, ovat ne joiden toteutumista haluan toimillani elämässä edistää.

Asun Hyljelahdessa vaimoni Annen kanssa, joka työskentelee Kivenlahden hammashoitolassa suuhygienistinä. Perheeseemme kuuluu pieni koira (cotton te tulear) Vilma. Lapsemme, joita on kuusi elävät jo omaa elämäänsä.

Elämme aktiivista elämää. Koiran ulkoiluttamisen lisäksi mieli-harrastuksiamme ovat vesijuoksu, kuntosali ja pyöräily. Matkustamme mahdollisuuksien mukaan. Loma-matkat Israeliin ovat toivelistalla kärjessä ja keväällä helmikuussa on tarkoitus lähteä Jerusalemiin.

Mottoni:

Asenne ratkaisee aina. Valitsen aina myönteisen asenteen, koska siitätulee hyvä olo.

Lisätietoja

Hannu Hätönen
toiminnanjohtaja
040-591 96 98
Hyvä Arki ry
Siltakuja 3b
02770 ESPOO
Espoolaista auttamistyötä 27 vuotta
Yhdessä enemmän, enemmän yhdessä
kotisivut www.hyva-arki.fi