contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Hannu Tavio

Oma motto on oma motto

 
 

Hannu Tavio
Kv: 21, Sn: 79

Olarin srk.

 

Esittely

Tulevissa seurakuntavaaleissa olen asettunut ehdokkaaksi Olarin seurakuntaneuvostoon ja yhteiseen kirkkovaltuustoon useasta syystä:

  • Ajattelen, että kirkkomme toimii yhteiskunnassa tässä ajassa opillisuutensa säilyttäen ja perinteitään kunnioittaen ja kehittyy jäsentensä mukanaololla.

  • Olen koulutukseltani juristi mutta ns. elämän ruuhkavuosina toiminut rakennusalalla yksityisyrittäjänä. Omasta uudesta tilanteestani johtuen viimeiset vuodet 2002 lähtien olen työskennellyt toiminnanjohtajana Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry, Propo:ssa. Tästä työstä jäin eläkkeelle 2013 mutta olen edelleen vapaaehtoisena mukana yhdistyksen eri toiminnoissa ja myös Eurooppalaisissa yhteistyökuvioissa.

  • Uskon yhteisen tekemisen ja monenlaisten ihmisten taustojen ja kokemusten tuomaan voimaan ja siksi halusin olla mukana seurakuntavaaliehdokkaana ja jos minut tähän tai näihin luottamustehtäviin valitaan niin aktiivisesti osallistuen jakaa kokemuksiani ja näkemyksiäni.

  • En ole toiminut seurakunnissa aiemmin mutta uskon osaavani ajatella vastuullisesti taloudenhoidon ja muiden käytännön asioiden hoidosta päätettäessä.

  • Olen säännöllinen messuissa kävijä ja itse pidän tärkeänä, että sakramenttien kunnioittaminen, saarnojen osuus ja virsien veisuu säilyvät kirkonmenojen keskiössä.

  • Vaalisloganimme ”Usko hyvän tekemiseen” on jatkuvaa vahvistamista vaativa pyrkimys niin yksilö kuin yhteisötasollakin. Vaikka seurakunnat ja kirkot ovat monella tapaa avautuneet ”nykymenolle” niin mielestäni pitkäjänteinen syvällisyys tulee säilyttää ja lyhytnäköisten ”elämysteollisuuteen” viittaavien toimintatapojen salliminen tarkastella huolella.

  • Vapaa-aikaani vietän kesäisin golfkentillä ja harrastan kirjoittamista.

  • Olen kirjoittanut vuonna 2005 julkaistun potilaskokemuskirjan ”Eturauhassyöpä – kutsumaton kumppani” (Kirjapaja) ja 2010 julkaistun dialogikirjan ”Elämä kantaa” (Teos) yhdessä syöpälääkäri Timo Joensuun kanssa.

Lisätietoja