contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of Ja-i K-i

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

HoitsuJariKoivukoski.jpg
 
 

Jari Koivukoski
Kv: 18,  Sn: 90

sair.hoit., tiimivastaava
Tuomarila

Henkilökuvaus

Olen syntynyt Kanta-Espoon seurakuntaan (nyk. Tuomiokirkkoseurakunta) 50-vuotta sitten. Olen sittemmin lisännyt seurakunnan jäsenten määrää yhdellä vaimolla ja kahdella lapsella. Olen hyvästellyt isäni sen kirkonmaahan. Olen asunut Furubackassa (Kaupunginkalliossa), Hösmärissä, Sunassa, Tapiolassa ja nyt viimeiset 18-vuotta perheeni kanssa Tuomarilassa.

 Hoidettuani Espoolaisia sairaanhoitajana Puolarmetsässä, Jorvissa, Meilahdessa, Yliopistolla, lääketeollisuudessa, Kalliolan lastensuojelussa ja toimittuani esimiehenä Rinnekodin kehitysvammaisten lasten tutkimusyksikössä  ja viimeiset kaksivuotta Sotainvalidien parissa olen nyt löytänyt itsestäni uuden halun vaikuttaa yhteisööni ja lähiympäristööni. Olen aikaisemmin toiminut luottamustehtävissä KDn edustajana Espoon kaupungin sosiaali- ja terveysjaoksessa, jossa taistelin sokeaa yksityistämisintoa ja lastensuojelun alasajoa vastaan. Olen ollut varalla kirkonluottamustoimiin viime vaalikauden samalla tehtävään orientoituen (saanut postit). Piipanvaaleissa kävin äänestämässä Sammelia piispaksemme tällä varamiehen mandaatilla.

 Olen vanhustyön ja lastensuojelun asiantuntija, esimies, rekisteröity ensiavun ja terveystiedon kouluttaja, neuropsykiatrinen valmentaja, lääketurvallisuus/tutkimusosaaja, esimies, terveydenhuollon tietojärjestelmien pääkäyttäjä ja ennen kaikkea Espoolainen sairaanhoitaja jo kolmenkymmenen vuoden ajan.

(CV http://www.linkedin.com/in/mrkoivukoski.)

 Ehdokkuuteni on pienen ihmisen, ihmiskasvoisen kapitalismin kannattajan ja konservatiivin yritys hidastaa kirkon yletöntä halua seurata ajan henkeä perustehtävänsä unohtaen.  Seurakunnan taloudellisia resursseja Espoossa ohjaisin ikäluokkaan 15-20v.

 Lähdin ehdokkaaksi ensisijaisesti hakemaan ymmärrystä seurakunnan toiminnasta mutta myös osaltani puolustamaan perinteistä kristillistä arvomaailmaa seurakunnan hallinnossa ja toiminnassa.  Olen siis kotona ”yhdessä matkalla” listassa joka asettaa perheen keskiöön.

 Kun en työskentele sairaanhoitaja, vietän aikaani perheen kanssa, kuntoilen ja lueskelen, olen kissaihminen joka tulee toimeen isojenkin koirien kanssa. Kuulun KD puolueen kapeaan rock and roll siipeen. Uskonnollisuuttani kuvaa lapsenuskon ja deismin välinen tasapaino jossa kuitenkin henkilökohtainen tunne elävästä Jumalasta. Olen oman elämäni kriiseissä voimaantunut kirkon traditioista ja aion tehdä parhaani näiden traditioiden säilyttämiseksi.

Lisätietoja