contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of J-i H-ö

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Horkko_Jouni_2018_web800.jpg
 
 

Jouni Hörkkö
Kv: 11,  Sn: 83

Rehtori
Suna

Henkilökuvaus

Olen 60 –vuotias espoolainen. Asun Sunassa, lähellä Espoon keskustaa ja olen Tuomiokirkkoseurakunnan jäsen. Ammatiltani olen rehtori, sydämeltäni opettaja. Harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen. Olen julkaissut muutaman kirjan ja kirjoitan säännöllisesti kristilliseen lastenlehteen.

 Kristinuskon ”Suuri kertomus” on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen, ja olen aina innostunut tutkimaan sitä ja keskustelemaan Jumalan ihmeellisestä rakkaudesta ihmisiä kohtaan ja hänen pelastussuunnitelmastaan. Kristuksen syntyminen, elämä, kuolema ja ylösnousemus on kaikkein suurin kertomus. Se on rakkauskertomus, joka kertoo Jumalan rakkaudesta ihmistä kohtaan. Tämä ”Suuri kertomus” on kirjoitettu Raamattuun ja sen tunteminen motivoi minua toimimaan myös seurakunnan luottamushenkilönä.

 Olen toiminut kolme kautta seurakuntaneuvoston jäsenenä sekä kaksi kautta yhteisessä kirkkovaltuustossa. Nyt olen pyrkimässä uudelle kaudelle sekä seurakuntaneuvostoon että yhteiseen kirkkovaltuustoon

Lisätietoja