contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of J-a V-a

” Jalat mullassa ja pallossa, sydän taivaassa!”

 
 

Juha Vähäsarja
Kv: 36,   Sn: 108

pastori, rehtori
Pihlajarinne

Henkilökuvaus

Olen nelivuotiaasta saakka espoolainen, viiden pojan isä ja yhden vaimon mies. Meillä on viisi aikuista poikaa. Koulutukseltani olen Teologi, Nuorisotyönohjaaja sekä Työnohjaaja. Työskentelen Suomen Raamattuopiston rehtorina ja vielä hetken Perussanoma Oy:n toimitusjohtajana.

Olen julkaissut toistakymmentä hartauskirjaa ja toimin aamuhar­tauk­sien pitäjänä yhdeksättä vuotta Radio Deissä. Olen Suomen Tietokirjailijat ry:n jäsen. Toimin myös Lähetysyhdistys Kylväjän hallituksessa sekä Elämä -lehden päätoimittajana.

Olen toisen kauden jäsen seurakuntaneuvostossa ja yhteisessä kirkkovaltuustossa. Kuusi vuotta olin Pohjoismaisten sisälähetysjärjestöjen hallituksen jäsen ja sihteeri.

Mielekkäin harrastukseni ja monien iltojen ilo on jalkapallo, jota pelaan kahdessa eri ikämiesjoukkueessa sekä Kauniaisten seurakunnan urheilijoiden ukkoporukassa, jonka toiminnasta myös vastaan.

Edustan klassista kristinuskoa ja minulle tärkeintä on se, että kirkko pysyy kirkkona ja välittää sitä hyvää sanomaa sanoin ja teoin, jota varten se on olemassa. Kirkon muuttumaton ydinsanoma on viesti armon evankeliumista, joka Jeesuksen ristinsovituksen ja ylösnousemuksen tähden on tarkoitettu jokaiselle. Kirkko on ennen kaikkea uskonyhteisö ja vain sellaisena sillä on tulevaisuus.

Lisätietoja

Juha Vähäsarja
juha.p.vahasarja(at)gmail.com