shopify traffic stats

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Jukka Pelkonen

Uudistetaan toiminnan muotoja - ei sisältöä!

 

jukka Pelkonen

Kv: -
Sn: 66

FK, ostopäällikkö
Kattilalaakso

 

Esittely

Olen 55 – vuotias nöykkiöläinen. Minulla on vaimo ja 3 aikuista lasta. Teen töitä terästuotteisen maahantuonnin parissa. Harrastukseni liittyvät aika paljon musiikkiin.

Seurakuntamme on aina ollut minulle hyvin tärkeä - viimeiset 4 vuotta olen toiminut Espoonlahden seurakunnan aikuistyön työryhmän puheenjohtajana.

Olen vuosia toiminut vapaaehtoisena Espoonlahden seurakunnassa, mm. kirkkoväärtinä, Kohtaamispaikka-yhteisössä, Espoonlahti Fellowship - maahanmuuttajatyön vastuuhenkilönä ja Praise Night ylistysiltojen järjestäjänä.

Haluan kehittää yhteisöllistä seurakuntaelämää niin, että seurakunta on muutakin kuin paikka missä käydään sunnuntaisin. Haluan että vapaaehtoisia rohkaistaan mukaan ideoimaan ja järjestämään toimintaa.

Haluan että maahanmuuttajat otetaan mukaan toimintaan ja heidät nähdään voimavarana seurakunnalle.

Haluan että perinteisen messun rinnalla kehitetään myös muodoltaan ja musiikillisesti nykyaikaisempia messuja kuten Kohtaamispaikka-messua, Tuomasmessua ja Pop-messua.

Lisätietoja

Jukka Pelkonen
jukka.pelkonen(at)rolate.com
p. 040-580 4416
facebook.com/jukka.pelkonen
instagram.com/vapaajukka
jukkapelkonen.blogspot.com