contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Kaisa Lampela

Oma motto on oma motto

 
 

Kaisa Lampela
Kv: 16, Sn: 72

Eläkeläinen
Olarin srk.

 

Esittely

Olen ehdolla Olarin seurakuntaneuvostoon ja kirkkovaltuustoon voidakseni yhdessä toisten seurakunnasta valittujen jäsenten kanssa päättämässä kirkon julistus, opetus- ja palvelutehtävien mahdollistumisen oman seurakunnan sisällä sekä kirkonulkopuolella.

Kirkkovaltuustossa jäsenenä oleminen mahdollistaa tietoa ja tuntemusta kirkon laaja-alaisen päätös asioiden käsittelyssä.

Työkseni olen tehnyt kehitysapu ja hoitotyötä.

Pidän tärkeänä kirkon olla avoin kaikille. Seurakunnan tulee tukea ja rohkaista eri valinnoille kristilliseen elämän katsomukseen, heikommassa asemassa olevien sekä tukea lapsiperheitä ja heidän omaistensa tarpeita kansalaisuudesta huolimatta.

Seurakunnan taloudenhoito perustuu kirkon tuloihin ja varojen jakamiseen: julistuksen, diakonian, kristillisen kasvatuksen sekä lasten ja nuorten; pyhäkoulu, rippi, kerhotoiminta unohtamatta kirkon lähetystyön merkitystä globaalissa mitassa.

Kannatan varojen ohjaamista kaikkien kesken tasapuolisesti.

En ole aikaisemmin ollut seurakuntaneuvostossa en myöskään kirkkovaltuustossa olen saanut olla työkseni kehitysapu työssä ja hoitoalalla.

Osan vapaa-aikaani vietän ystävieni kanssa seurustellen, joskus olen kesälomillani ollut vp - työssä vammaisten kanssa kotimaassa sekä ulkomailla. Mielelläni patikoin, luen paljon kirjoja, kudon ja neulon lähetystyön hyväksi. Olen toiminut myös konferenssi-avustajana. Olen saanut ja voinut tukea lapsiperheitä arkielämässä. Minulla on yhdessä ystäväni kanssa yhteinen kasvimaa. Olen toiminut SPR:ssä sekä diakonin kanssa kansainvälisellä pakolaisleirillä ja kouluissa.

Pidän tärkeänä saada kantaa vastuuta kirkon, seurakunnan ja yhteisömme kirkon lähipiirissä, jossa me kaikki elämme, toimimme ja teemme työmme.

Lisätietoja