shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Kari Larjava

Yhdessä toimien - Kirkkomme puolesta - Sanaan luottaen

 

kari larjava

Kv: 9
Sn: 61

Toimitusjohtaja, tekniikan tohtori
Munkkiranta

 

Esittely

Olen Munkkirannassa asuva 59-vuotias pitkäaikainen Espoonlahden seurakunnan jäsen. Perheeseeni kuuluu perhetyöntekijänä toimiva vaimo sekä kaksi aikuista lasta, jotka ovat myös seurakuntamme jäseniä. Työssäni toimin energia- ja kiertotalousratkaisuja kehittävän yrityksen toimitusjohtajana. Koulutukseltani olen tekniikan tohtori.

Uskon asiat ovat olleet minulle tärkeitä lapsuudesta asti ja olen osallistunut aktiivisesti seurakuntamme jumalanpalveluselämään. Haluan tukea omalla osaamisellani ja vakaumuksellani seurakunnan ja kirkon työtä. Uskon että laajasta ihmisten johtamiskokemuksesta, talousosaamisestani ja kiinteistöhallinnan tuntemuksestani on hyötyä.

Harrastan musiikkia ja liikuntaa aktiivisesti. Olen soittanut kitaralla erilaista musiikkia, myös klassista ja hengellistä. Pidän kristittyjen yhteyttä ja aktiivista seurakuntaelämää hyvin tärkeänä. Päivittäiset rukoushetket ja sanan lukeminen antavat elämälle vahvan pohjan samoin kuin osallistuminen messuun ja eri tapahtumiin. Meidän tulee tukea toisiamme ja auttaa heikompia.

Lisätietoja

Kari Larjava
kari.larjava(at)ges.fi
040-500 9673