website statistics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Kari Roine

Yhteisen menestyksen tulee olla ensi sijalla

 

Kari Roine

Kv: 13
Sn: 69

Nuorisotyöntekijä
Latokaski

 

Esittely

Olen Kari Roine ja olen ehdokkaana koska haluan olla aktiivinen seurakuntalainen. Omasta mielestäni on hienoa, kun kukin voi olla omien kykyjensä mukaan mukana.

Itse olen saanut olla jo useamman kauden luottamushenkilönä. Ensin olin yhden kauden varajäsenenä yhteisessä kirkkovaltuustossa ja sen jälkeen neljä kautta varsinaisena jäsenenä yhteisessä kirkkovaltuustossa (YKV) ja Espoonlahden seurakunnan seurakuntaneuvostossa. Lisäksi olen toiminut neljä kautta yhteisen kirkkoneuvoston Espoonlahden (YKN) edustajana. Näin olen päässyt vaikuttamaan minulle tärkeissä yhteisissä asioissamme.

Kotipaikkani on ollut viimeiset 7 vuotta Latokaskessa. Olen asunut Espoonlahden alueella vuodesta 1982, aluksi Yläkivenlahdessa 11 vuotta ja sen jälkeen useammassa osoitteessa Espoonlahdessa.

Minulle itselleni nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja on merkittävin koulutukseni. Monenlaista muuta työkokemusta olen hankkinut lähinnä rakennusalan kaupallisissa tehtävissä.

Vapaaehtoistyö monin erilaisin ilmenemismuodoin on rakkain harrastukseni. Toimin esimerkiksi rukouspalvelijana ja kirkkoväärtinä. Huomattava osa vapaa-ajastani kuluu auttamistyössä niin kotimaassa kuin myös Virossa ja Latviassa.

Vaimoni Sanna on tärkeä tukeni niin rukouksessa kuin avustustyössäni.

Aikuinen poikani, Olli, vaihtoi kiirerytmisen ”etelän arjen” Kuusamon rauhaan ja asuu nyt siellä vaimonsa sekä kahden koiran kanssa ja työskentelee lähihoitajana.

Lisätietoja

Kari Roine
kari.roine(at)iki.fi
p. 0400-619 688