contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of K-o J-s

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Janas_Kimmo_2018_web800.jpg
 
 

Kimmo Janas
Kv: 12,  Sn: 84

päätoimittaja
Lippajärvi

Henkilökuvaus

Olen yksityisyrittäjä, asunut Espoossa 35 vuotta, joista viimeiset 20 vuotta Lippajärvellä vaimoni kanssa. Kaksi aikuista poikaamme ovat jo lentäneet pesästä omille teilleen.

 Olen vuodesta 1997 toiminut Christian Men’s Networkin kansallisena johtaja täällä Suomessa ja kustantanut 17 vuotta Euroopan vanhinta kristillistä miestenlehteä, Tosimiestä. Eli kuten arvaatte, kristillinen miestyö on lähellä sydäntäni, ja sen puitteissa olen kiertänyt opettamassa ja saarnaamassa niin eri puolilla Suomea kuin myös mm. Englannissa, Saksassa, Espanjassa ja Madeiralla naapurimaista nyt puhumattakaan.

 Viime vuosina Israel on noussut sydämelleni yhä voimakkaammin. Toinen kustantamani/päätoimittamani lehti onkin Suomi-Israel Yhdistysten Liiton jäsenlehti Jedidut (hepr. Ystävyys). Viime toukokuusta lähtien olen myös istunut Suomi-Israel Kauppayhdistyksen hallituksessa.

 Minua saatetaan syyttää fundamentalistiksi, mutta haluaisin kuitenkin, että kirkko ja tietenkin oma seurakuntani toimisivat Raamatun Sanan mukaisesti eivätkä lähtisi liiaksi mukautumaan ympäröivän maailman yhä liberaalimpaan menoon. Kaikki ihmiset ovat toki samanarvoisia, mutta suvaitsevaisuudella ei saa puolustella kaikkia nykyisiä ilmiöitä.

Tietenkin toivon, että kirkkomme muistaisi siunata Israelia ja sen kansaa Taivaallisen Isämme toiveitten mukaisesti.

Lisätietoja

 

Kimmo Janas
kimmo.janas(at)tosimies-lehti.fi