contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of L-a S-o

”Tuoretta näkemystä -  perinteisillä arvoilla”

ET_Suvilehto_Laura_2018_web800.jpg
 
 

laura suvilehto
Kv: 33,  Sn: 105

äidinkielen opettaja, kotiäiti
Suvela

Henkilökuvaus

Kaipaatko enemmän nuoria tai naisia päätöksentekoon? Ovatko kristilliset arvot sinulle tärkeitä? Tässä sinulle ehdokas, joka on melko nuori, nainen ja Jeesuksen puolella!

Olen Laura Suvilehto, 33-vuotias äidinkielen opettaja ja kotiäiti. Asun mieheni ja kaksivuotiaan tyttäreni kanssa Suvelassa Espoossa. Ennen kotiäidin uraa olin opettajana Espoossa Kirkkojärvellä ja Vantaalla.

akastan uutta Suvelan kappelia ja olen sen vakikävijä. Tyttäreni kanssa osallistumme seurakunnan perhekerhoon ja satunnaisesti messuihin ja muihin tapahtumiin. Täällä on hyvät papit, hienot tilat ja paljon vireää toimintaa. Erityisesti arvostan sitä, miten monella tavalla lapset huomioidaan.

Nyt olen rivijäsen, mutta minulla on kokemusta muustakin. Opiskeluaikanani Helsingissä vedin pyhäkoulua ja raamattupiiriä ja avustin Heikki Hurstin ruokajaoissa. Lukioaikanani Lammilla olin oppilaskuntamme hallituksen puheenjohtaja ja Lammin kunnan nuorisovaltuutettu.

Kirkolla on maailman paras sanoma: Jumala, joka on luonut jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi, Jeesus, joka on kuollut jokaisen syntien puolesta, ja Pyhä Henki, joka puolustaa omiaan. Tämän lisäksi kirkolla on tiloja ja rahaa. Jatketaan tämän hyvän jakamista uusilla ja raikkailla tavoilla!

 

Lisätietoja

lauran.vaalit(at)gmail.com 

Laura Suvilehto Facebookissa