contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

leppavaara_IMG_4762_b.jpg

Yhdessä matkalla - Leppävaara

Lämmin kiitos leppävaaralaiset!

Yhdessä matkalla - Leppävaara sai seurakuntaneuvoston vaalissa 52 % äänistä ja yhdeksän paikkaa kuudestatoista. Kirkkovaltuuston vaalissa saimme 52 % äänistä ja viisi paikkaa yhdeksästä. Säilytimme enemmistömme. Suuri kiitos äänestäjillemme hienosta tuloksesta! Aiomme olla luottamuksen arvoisia ja rakentaa Leppävaaran seurakuntaa ja Espoon seurakuntia kohti entistä parempaa tulevaisuutta. Ole meihin yhteydessä jatkossakin.

Tarkemmin tuloksesta vaalitulos-sivulla.

 

Vaaliteemamme tiivistettynä:

Yhdessä matkalla – Leppävaara haluaa edistää kirkon ykseyttä. Rakennamme seurakuntaa, jossa on tilaa erilaisille kristityille ja monenlaiselle toiminnalle keskinäisessä kunnioituksessa. Arvostamme seurakunnan kykyä olla mukana ihmisen elämän eri vaiheissa, jokapäiväisessä arjessa ja elämän suurissa hetkissä. Leppävaaralaisessa elämässä seurakunnalla ja sen jäsenillä saa olla kasvava rooli paremman huomisen rakentamisessa.

Seurakuntana haluamme kantaa vastuuta lähimmäisestä lähellä ja kaukana. Kansainvälisessä vastuussa näemme arvokkaaksi toimia kaikkien kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kautta. Kutsumme jokaista tavallista ihmistä mukaan Leppävaaran seurakuntaa ja kirkkoamme rakentamaan. Olitpa sitten rivikristitty, uusi ihminen seurakunnassa, järjestön tai herätysliikkeen taustan omaava, liity joukkoon. Sinua kaivataan.

Topi Haarlaa
topi@haarlaa.fi
040 550 1021

Hannu Laaksonen
hannu.laaksonen@espoo.fi
044 030 8610