shopify stats

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Mikko Nummelin

Oma motto on oma motto - 1

 
 

Mikko Nummelin
Kv: 17, Sn: 73

Ohjelmistosuunnittelija, diplomi-insinööri
Kuitinmäki

 

Esittely

Olen vuonna 1975 syntynyt ohjelmistosuunnittelija ja diplomi-insinööri. Olen osallistunut nuorempana aktiivisesti Olarin seurakunnan toimintaan ja nyttemmin kiinnostunut vaikuttamaan seurakuntamme tärkeisiin yhteisiin asioihin ja kirkkopolitiikkaan muutenkin.

Minulle tärkeitä asioita Olarin seurakunnassa ovat esimerkiksi aktiivisen lapsi- ja nuorisotoiminnan tukeminen ja Yhdessä Matkalla – Missio Olarin ohjelman mukaisesti myös kristillisen lähetystyön ja perhe-etiikan tukeminen.

Viime vuodet ovat osoittaneet, että kirkko kaipaa toimintansa ryhdistämistä. Nykyisellään kirkko näyttäytyy monille ihmisille värittömänä valtion laitoksena ja jos kirkko sattuu joskus olemaan enemmän esillä, se ei ole siksi, että se korostaisi evankeliumia vaan ennemminkin monenkirjavilla tavoilla, joilla kirkon toimintaa yritetään kaikin puolin viihteellistää evankelisluterilaisesta tunnustuksesta välittämättä. Tähän asiaan haluan tuoda muutosta.

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla seurakuntavaaleissa, mutta osallistuin kaksi vuotta sitten vuoden 2012 syksyllä kunnallisvaaleihin Piraattipuolueen listalla. Toimin sittemmin myös kaksi kautta Piraattipuolueen Uudenmaan piirijärjestön hallituksessa, vuonna 2013 rivijäsenenä ja tämän vuoden alkupuolen varapuheenjohtajana. Uusi piirihallitus, jossa en ole mukana, valittiin syyskuun lopulla, mutta minut nimettiin toiseksi Piraattipuolueen ehdokkaaksi Uudenmaan vaalipiirin keskusvaalilautakuntaan. Vapaa-ajan harrastuksiani ovat shakki ja tietokonemusiikki ja käyn myös säännöllisesti kuntosalilla. Kesäisin harrastan jonkin verran pyöräilyä ja talvisin hiihtoa.

Lisätietoja

Mikko Nummelin
mikko.nummelin@aalto.fi
044 799 2996