shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Panu Pitkänen

Ykseys ja yhteys
Lapset ja vanhukset
Seurakuntalaisissa on voimaa!

 

Panu pitkänen

Kv: 11
Sn: 67

Pastori
Kattilalaakso

 

Esittely

Olen 46-vuotias aviomies ja perheenisä, pappi ja hengellinen sekatyömies Nöykkiöstä. Työurastani kaksitoista vuotta vierähti lähetys- ja kehitysyhteistyössä Keski-Aasiassa, tällä hetkellä olen pappina Verkosto seurakuntayhteisössä Munkkiniemessä. Seurakunnan lisäksi lataudun omakotitalon askareissa, ystävien ja perheen seurassa, lenkkipolulla ja lukiessani.

Kuuden lapsen vanhempana tiedän osani perheiden haasteista. Haluan etsiä polkuja, joiden kautta lapset ja nuoret voivat kasvaa seurakunnan täysivaltaisiksi jäseniksi. Yhtä aikaa emme voi unohtaa vanhus-, perhe- tai diakoniatyötä. Seurakunnan työ on aina holistista, koko ihmisen elämänkaaren huomioonottavaa.

Pitkän kansainvälisen työkokemuksen kautta olen saanut tehdä töitä hyvinkin erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa. Omalta osaltani haluan työskennellä kirkon ykseyden ja yhteyden puolesta, jotta eri tavoin ajattelevat voivat keskinäisen kunnioituksen ilmapiirissä keskittyä kirkon ydintehtävään.

Unelmoin kirkosta, joka on aidosti puoleensavetävä yhteisö, jonne jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Kirkon työn tulisi kehittyä siten, että seurakuntalaiset saavat entistä enemmän vastuuta ja valtaa niin päätöksenteossa kuin käytännön toteutuksessakin. Seurakuntalaisissa on voimaa!

Lisätietoja

Panu Pitkänen
panu(at)verkosto.net
p. 045-112 1451