contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of P-i L-n

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

pentti_laukkanen.jpg
 
 

Pentti Laukkanen
Kv: 20,  Sn: 92

kirjapainon faktori
Suvela

Henkilökuvaus

Olen Suvelalainen seurakunta ”aktiivi”, avioliitossa, yhden tyttären isä ja kahden pojan pappa.  Koulutukseltani olen kirjapainoalan faktori ja toiminut yrittäjänä viimeiset 35-vuotta ja vielä pienimuotoisesti harrastepohjalta kirjoja sitoen.

Seurakunnassa toimin mm. kirkkoväärtinä ja Suvelan kappelineuvostossa jo 16-vuotta, nyt puheenjohtajana. Seurakuntaneuvostossa ja kirkkovaltuustossa mukana 16-vuoden ajan, nyt varsinaisena jäsenenä.

Lähetystyö on lähellä sydäntäni ja se että voimme olla yhdessä matkalla viemässä hyvää sanomaa kaikkeen maailmaan. Itse olen saanut olla mukana Inkerin kirkon toiminnassa sekä ystävyysseurakunnassa Kuresaaressa.

Kaikki vapaaehtoistyö seurakunnassa on antoisaa, siksi olen edelleen ehdokkaana, sillä koen, että minulla on vielä annettavaa.

Virsi 178. Myös isämme uskoivat ennen ja kylvivät, leikkasivat. Me saarnaamme aikojen mennen kuin isämme saarnasivat.

 Arvostan ja uskon kirkon julistamaan evankeliumin ilosanomaan pelastuksesta ja seurakunnan tekemään työhön sen moninaisten tehtävien kautta.

 

Lisätietoja

Pentti Laukkanen
laukkanen.pentti(at)kolumbus.fi