contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of R-o S-n

Muuttumaton sanoma – uudet tavat kertoa

c:/Heikintyötila/NoBackup/Vaalit2014/Kuvat/JuhaVähäsarja2014
 
 

Risto Sepponen
Kv: 31,  Sn: 103

diplomi-insinööri
Viherlaakso

 

Henkilökuvaus

Olen seurakunnassa aktiivisesti toimiva viherlaaksolainen. Toimin mm. messuavustajana ja vedän kerran viikossa kokoontuvaa raamatturyhmää.

Jäin äskettäin eläkkeelle. Kiireet eivät ole vähentyneet eikä ulkoilun ja lenkkeilyn harrastaminen ei ole lähtenyt käyntiin. Toisaalta olen pystynyt huolehtimaan yksin asuvasta iäkkäästä äidistäni paremmin.

Lasten ollessa pieniä elin ruuhkavuosien elämää ilman elävää yhteyttä seurakuntaan. Viime vuosina Raamatusta onkin sitten tullut jokapäiväistä leipää ja sen myötä sain myös yhteyden seurakuntaan ja Kristukseen. Saan voimaa ja rohkeutta, kun tiedän, että elämällä on tarkoitus ja päämäärä enkä ole koskaan oman voiman varassa.

Seurakunnassa on hyvää toimintaa, mutta myös monia kehitysmahdollisuuksia:

TEESI 1: Kappelit eläviksi. Alueelliset lähikappelit ovat aivan erinomainen mahdollisuus. Niiden tulisi olla todellisia hengellisiä koteja, joiden ovet ovat auki. Moni työn ja kuormien uuvuttama tarvitsee toivoa ja uskoa tulevaisuuteen.

TEESI 2: Seurakuntalehti palvelemaan seurakuntaa. Kirkko ja kaupunki -lehti ei nykyisellään tue seurakunnan ydintoimintaa, evankeliumin asiaa. Lehden tulee myös tiedottaa srk:n tapahtumista tasapuolisesti.

TEESI 3: Vahvan lähetystoiminnan puolesta. Srk:n lähetysmäärärahat pitää jakaa kaikille lähetysjärjestöille. Kolehtipyhät pitää myös jakaa tasapuolisesti eikä suosia joitain järjestöjä muiden kustannuksella.

TEESI 4: Avioliitto on yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto. Se on lasten kannalta paras perhemuoto ja myös Raamatun mukainen.

Lisätietoja

Lisätietoja löydät täältä

Facebook: Risto Sepponen

Blogikirjoituksiani: Rohkeasti kristittynä   http://www.hatiqva.blogspot.fi/

 
sähköposti: risto.sepponen(at)elisanet.fi