shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Ritva Suomalainen

Kohtaamista ja rinnalla kulkemista yhdessä

 

Ritva Suomalainen

Kv: 14
Sn: 70

Aluepäällikkö, KTM
Soukka

 

Esittely

Olen paljasjalkainen espoolainen, kotoisin Viherlaaksosta ja asunut viimeiset 39 vuotta Soukassa. Minulla on yksi aikuinen poika, jonka myötä minulle tuli tutuksi jalkapalloäidin rooli. Siinä vierähti yksinhuoltajana reilut 20 vuotta.

Koulutukseltani olen KTM ja kauppaopettaja. Elämäntyöni olen tehnyt hotelli- ja ravintola-alalla asiakaspalvelu- , esimies- ja opetustehtävissä. Viimeisen työrupeamani tein ison henkilöstö- ja opiskeluruokailuja tuottavan yrityksen aluepäällikkönä.

Nyt olen eläkkeellä, joten voin käyttää aikaani minulle tärkeisiin vapaaehtoistehtäviin sekä viettää pitkän kesän mökillä luonnon keskellä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimin vertaisryhmä Kriton vetäjänä sekä laulan gospelryhmässä. Näissä molemmissa olen toiminut aktiivisesti jo reilut 10-15 vuotta. Myös seurakuntakirjastossa päivystäminen on vapaaehtoislistallani. Pidän erittäin tärkeänä, että seurakunta tarjoaa puitteet seurakuntalaisilleen heidän tärkeinä ja mielekkäinä kokemissaan toiminnoissa. Tämä mahdollistaa kohtaamisen ja rinnalla kulkemisen sekä yhdessä tekemisen samanhenkisten kanssa.

Haluan vapaaehtoistoiminnan lisäksi olla vaikuttamassa seurakunnan päätöksenteossa. Kuluvalla kaudella olen ollut seurakuntaneuvoston varajäsen. Yhdessä Matkalla – ryhmän teemat puhuttelevat ja niiden toteutuminen elämässämme ja yhteydessämme on arvokasta.

Lisätietoja

Ritva Suomalainen
suomalainen.ritva(at)gmail.com
040-733 6552