contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of R-f H-n

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Heikkinen_Rolf_2018_web800.jpg
 
 

Rolf heikkinen

Kv: 10,  Sn: 82

Teol.kand., valiokunta-avustaja
Karhusuo

Henkilökuvaus

Olen kolmen nuoren aikuisen isä ja asun Pohjois-Espoossa, tarkennukseksi vielä Karhusuo/Miilukorpi, "Kehä kolmosen ulkopuoli". Pääkaupunkiseudulla olen asunut lähes koko aikuisuuteni ja viimeiset seitsemän vuotta nykyisessä osoitteessani.

 Seurakunnan vapaaehtoistyö on minulle itsestäänselvyys ja se tarkoittaa toimimista Suvelan kappelin messuryhmässä sekä pyhäkoululaisten parissa touhuamista. Pyhäkouluhommiin pääsin mukaan jo Suvelan vanhan kappelin aikana, joten lapsiperheiden asiat ovat minulle tärkeitä, unohtamatta kuitenkaan muita seurakuntalaisia.

Isäni puolen suvusta löytyy herännäisyyttä, joten oletan ainakin sen olevan syynä myös viime kesän Tampereen herättäjäjuhlille osallistumiselleni.

 Erilaisia ammatteja olen ehtinyt kokeilla jo useita mutta työurani alkoi rahtilaivoista vuonna -80 ja jatkui matkustajalaivoille aina vuoteen 2005. Nykyinen työpaikkani on eduskunta ja siellä valiokunta-avustajan virka talousvaliokunnassa. Työn ohessa olen suorittanut teologisia opintoja ja näyttää vahvasti siltä, että valmistuminen tapahtuu aivan pian.

 Espoon tuomiokirkkoseurakunta näyttää yksittäisen jäsenen silmin katsottuna vireältä yhteisöltä. Tapahtumia, erilaisia ryhmiä ja kerhoja on paljon sekä myös vapaaehtoistoiminta on mielestäni kohtuullisella mallilla. Päästäkseni vaikuttamaan ja toimimaan seurakunnan jäsenten puolesta kirkkovaltuuston/seurakuntaneuvoston suunnasta, tarvitsen juuri sinun tukeasi tulevissa seurakuntavaaleissa.

 Teemme yhdessä jo paljon mutta onko vielä jotain sellaista mikä saisi aivan tavallisen ohikulkijan poikkeamaan seurakunnan järjestämään tapahtumaan ja liittymään yhteisöön? Onko mielestäsi jotain unohtunut vai onko jotain liikaa tai liian usein? Rohkaisen sinua tulemaan keskustelemaan ja/tai liittymään itse vapaaehtoisten toimijoiden joukkoon.

 Tähän loppuun sinulle vinkiksi, etsittäväksi ja pohdittavaksi raamatunkohta Johanneksen evankeliumista Joh.6:35 Nähdään Suvelan kappelilla messukahveilla.

Lisätietoja

 Postia voit lähettää osoitteeseen:

rolf.heikkinen@luukku.com tai twitter: RolfHenry @roferofe

Rolf Heikkinen
rolf.heikkinen@luukku.com