contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of S-a P-g

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Piqq_Sanna_2018_web800.jpg
 
 

Sanna Pigg
Sn: 100

diplomi-insinööri, kotiäiti
Karhusuo

Henkilökuvaus

Olen syntynyt Oulussa, varttunut Pudasjärvellä ja Kuopiossa. Diplomi-insinöörin opinnot suoritin Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa. Opiskelujen parissa tapasin myös mieheni ja opintojen edetessä avioiduimme ja perustimme yhteisen kodin. Opintojemme loppusuoralla muutimme Espooseen. Viimeiset 13 vuotta olemme asuneet Karhusuolla.

 Valmistuttuani olen työskennellyt pääasiassa kotona kasvattamalla ja hoitamalla suurperhettämme. Koen, että tekemäni työ on ollut monipuolista ja rikasta, olen saanut läheltä seurata lastemme kasvua ja tukea ja ohjata heitä elämän eri vaiheissa.

 Seurakunnan luottamustoimissa olen mukana kolmatta kautta. Ensimmäisellä kaudella toimin tuomiokirkkoseurakunnan edustajana kiinteistöjohtokunnassa ja toisellä kaudella olen ollut samaisessa johtokunnassa ensin kaksi vuotta varajäsenenä ja kaksi viimeistä vuotta varsinaisena jäsenenä, lisäksi toimin seurakuntaneuvoston varajäsenenä. Kuluvalla kaudella olen ollut seurakuntaneuvoston jäsen. Lisäksi olen ollut viimeiset kahdeksan vuotta Nupurin kappelineuvoston jäsen.

 Seurakunnan luottamustoimissani pyrin toimimaan saamani luottamuksen arvoisesti kaikkien espoolaisten hyväksi, yrittäen edistää erityisesti lasten ja perheiden keskuudessa tehtävää työtä.

 Kirkko on minulle rakas ja toivon, että se jatkossakin voisi sitä olla. Seurakunnassa tulisi olla tilaa myös eri tavoin ajatteleville seurakuntalaisille.

Lisätietoja

Sanna Pigg
sanna.pigg(at)gmail.com