web counter

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Seija Nurmi

Kotiseurakunnastasi löytyy toimintaa sinullekin!
Vai löytyykö?

 

Seija Nurmi

Kv: -
Sn: 64

LitM, HuK
kondiittori
Latokaski

 

Esittely

Olen äskettäin eläköitynyt liikunnan- ja ranskan opettaja sekä kondiittori. Espoonlahden seurakunnan jäsen olen ollut vuodesta -85 ja asun Latokaskessa. Perheeseeni kuuluu insinööri-mieheni lisäksi kolme aikuista jo omilleen muuttanutta lasta: tradenomi-tytär ja kaksi teekkari-poikaa.

Olen ehdokkaana seurakuntaneuvostoon, jotta voisin vaikuttaa itselleni tärkeisiin seurakunnan toimintoihin. Tärkeimpänä tehtävänämme näen lähetystyön sekä lähelle että kauas. Parikymmentä vuotta olen ollut diakoniatyössä ikäihmisten arkiystävänä sekä yhteisvastuukerääjänä. Lähimmäisten monenlaiseen auttamiseen haluan panostettavan jatkossakin, koska yksinäisyys ja yllättäväkin avuntarve on lisääntynyt kaikissa ikäryhmissä. Nyt meillä on ollut oiva tilaisuus olla välittämässä ilosanomaa ja antaa apuamme myös tänne päätyneille maahanmuuttajille.

Aikuistyössä olen ollut Alfa-kurssien vetäjänä, rukousrenkaassa, messuissa kirkkoväärtinä ja hoitamassa kirkkokahvituksia sekä alkuvuodesta myös srk-kahvilanhoitajana, molempien tuotto lähetystyölle. Seurakunnan eri kuoroissa olen laulanut vuosia, tällä erää kamarikuoro Navichoruksessa.

Koen tärkeäksi varojen käytön oma seurakunnan hengellisen elämän edistämiseen siten, että jokaiselle - vauvasta vaariin - löytyisi hyvä syy osallistua toimintaamme. Haluaisin olla tukemassa perheitä myös lasten ja nuorten hengellisessä kasvatuksessa; miten saada uskon siemen kylvetyksi heti lapsuudessa ja rippikoulusta innostuneet nuoret kasvamaan uskossaan ja löytämään paikkansa ja pysymään seurakuntamme toiminnassa mukana jatkossakin. Monenlaiset messut, terve ja säännöllinen Sanan opetus ovat tärkeitä.

Mottoni on: Pääasia on, että pääasia on pääasia ja pääasia on Kristus!

Seurakunnallisten tehtävieni vastapainona rentoudun kotona puutarhaani hoitaen ja musiikkia kuunnellen. Kotikonditoriastani lähtevät kakut tapaan siunata, samoin kakkujen tulevat syöjät. Aamuvartiostani ennen päivän toimia pyrin pitämään kiinni. Siinä Raamatun luku, muu hengellinen kirjallisuus ja rukous ovat oman hengellisen kasvuni ja jaksamiseni A ja O!

Lisätietoja

Seija Nurmi
seijatnurmi(at)outlook.com