shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Copy of Seppo Ollila

Yhdessä matkalla

 

Seppo ollila

Kv: 10
Sn: 65

Insinööri, eläkkeellä
Soukka

 

Esittely

Olen 64-vuotias soukkalainen. Koulutukseltani olen insinööri, eläkkeellä. Viimeisin työpaikkani oli Pääesikunta, jossa toimin projekti-insinöörinä. Asun vaimoni kanssa ja meillä on “lapsena” kääpiösnautseri. Olemme hyvin eläinrakkaita.

Espooseen muutin Järvenpäästä noin neljä vuotta sitten. Tein töitä lautamiehenä ja vammaisjärjestöissä. Lautamiehenä ja vammaisneuvoston puheenjohtajana olin kahdeksan vuotta. Setlementti Louhelassa olin lähisuhdeväkivallan sovittelijana kolmisen vuotta. Pidän ihmisten oikeudenmukaista kohtelua erittäin tarpeellisena. Samoin kahden ihmisen parisuhteen toivoisin olevan kunnossa, ilman väkivaltaa. Lauloin seurakunnan Harmonia-kuorossa, esiinnyimme konserteissa ja messuissa. Toimin Järvenpään seurakunnassa messuryhmässä vastaavana ryhmänjohtajana. Olin varajäsenenä kirkkovaltuustossa ja Diakoniajohtokunnassa.

Espoossa toimin messuissa kirkkoväärtinä. Laulan muutamassa kuorossa, mm. seurakunnan Laulumieli-kuorossa. Käyn säännöllisesti lukemassa Espoon seudun näkövammaisille äänitepalveluja. Sukututkimus kiinnostaa myös kovasti. Kesäisin vietämme paljon aikaa Kirkkonummen kesäasunnolla. Liikuntaharrastukset ovat tärkeitä, kesällä golf.

Olen ehdokkaana näissä vaaleissa päästäkseni vaikuttamaan seurakunnan toimintaan ja päätöksentekoon. Nuoriso-, vanhus- ja diakoniatyöt ovat minulle tärkeitä.

Lisätietoja

Seppo Ollila
seppo.t.ollila(at)gmail.com