contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of T-o K-a

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Kiviranta_Tapio_2018_web800.jpg
 
 

Tapio Kiviranta
Kv: 17,  Sn: 89

Pyhän Sydämen kappelin pastori, työnohjaaja
Pihlajarinne

Henkilökuvaus

Olen ollut espoolainen jo 80-luvulta lähtien. Täällä Järvenperän seudulla olen asunut perheeni kanssa 90- luvun puolivälistä lähtien. Välillä olimme muutaman vuoden Etiopiassa lähetystyössä. Työskentelen tällä hetkellä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Suur-Helsingin piirivastaavana. Koulutukseltani olen pastori ja diakoni sekä työnohjaaja. Koko 90-luvun toimin päihde- ja kriminaalityössä Helsingin seurakuntayhtymässä. Kokemusta on siis kertynyt monenlaiselta alalta sekä diakonian, lähetystyön että yleisen seurakuntayön alueelta.

Tämä tuomiokirkkoseutu on tullut tutuksi monen vuoden aikana. Haluaisinkin olla kantamassa korteni kekoon Tuomiokirkkoseurakunnan toiminnan suuntaamisessa. Erityisesti haluaisin olla mukana toiminnan sisältöjen vahvistajana evankeliointi-, lähetys- ja diakoniatyössä. Tarvitsemme tänään seurakunnissamme Jumalan Sanan vankalla pohjalla pysymistä. Mielessäni on tuo apostoli Pietarin toteamus Jeesukselle: ”Herra, kenen tykö me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämän sanat” (Joh.6: 68)  ja Jeesuksen omat sanat: ” Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani” (Joh. 8: 31).

Varsinkin täällä pääkaupunkiseudulla näyttäisi Raamatun sanan merkitys ihmisten elämässä kovasti ohentuneen. Ja Jumalan sanassahan on kuitenkin lopulta kaikki minkä varaan ihminen voi rakentaa jotakin pysyvää.

Seurakunta on Kristuksen oma ja sen päätarkoitus on, että pelastuisimme perisynnin tilastamme uskon ja kasteen kautta Kristukseen ja pääsisimme iankaikkiseen elämään. Tältä pohjalta on sitten hyvä ponnistaa muussakin elämässä. Kristityn tehtävänä on rakastaa lähimmäistään. Se tapahtuu eri tavoin arkielämässämme toinen toistamme tukien.

Lisätietoja