shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Teemu Berglund

Lapset ja nuoret paremmin päätöksenteossa huomioon – heissä on kirkkomme tulevaisuus

 

teemu berglund

Kv: 2
Sn: 54

Leipuri
Eestinlaakso

 

Esittely

Moikka! Olen 19-vuotias Eestinlaaksosta kotoisin oleva seurakunta-aktiivi, jolle lasten, nuorten ja nuorten aikuisten hyvinvointi ja seurakuntaan kuuluminen on tärkeää. Työskentelen leipomossa leipurina. Olen toiminut seurakunnassa isosena, leiriavustajana, lasten kerhonohjaajana, isosten kokemuskouluttajana sekä monissa vapaaehtoistehtävissä kuten Onnen päivä-tapahtumassa, messussa erilaisissa tehtävissä ja ollut järjestämässä kirkkokahveja.

Ensi kosketus seurakunnan toimintaan oli seurakunnan joulumarkkinat kirkolla yli 10 vuotta sitten. Kävin siellä joka vuosi isoäitini kanssa ollessani pieni. Olen ollut monilla seurakunnan leireillä. Ensimmäinen oli pienenä poikana Hvittorpissa isovanhempien ja lastenlasten leiri, sekin yli 10 vuotta sitten. Näitä leirejä järjestetään vieläkin, mikä on todella hienoa. Ja nyt yli 10 vuoden jälkeen on hienoa toimia näillä leireillä isosena.

Olen ehdolla seurakuntaneuvostoon ja yhteiseen kirkkovaltuustoon, sillä se antaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä seurakunnan nuorisotyötä ja saada nuorten ääniä enemmän kuuluville. Kirkon päätöksen teossa lapset ja nuoret tulisi ottaa paremmin huomioon, koska heissä on seurakuntamme tulevaisuus.

Lisätietoja

Teemu Berglund
teemu.berglund99(at)gmail.com