shopify site analytics

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Copy of Tiina Hyttinen

Yhdessä matkalla

 

Tiina hyttinen

Kv: 4
Sn: 56

FM
Espoo

 

Esittely

Olen koulutukseltani FM ja markkinointilinjan käynyt yo-merkonomi. Minulla on monipuolista työkokemusta mm. hallinto-, opetus-, viestintä- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä viime vuosilta myös henkilöstöhallintoon ja työllisyydenhoitoon liittyvistä tehtävistä.

Olen asunut Espoonlahden seurakunnan alueella aiemmin Iivisniemessä, jossa kävin lasteni kanssa seurakunnan perhekerhossa. Siellä sain uusia tuttavuuksia toisista äideistä ja perhekerhon ohjaajilta ja lastenhoitajilta tukea äidinrooliin kasvaessani. Sittemmin tieni vei Suomen Lähetysseuran palvelukseen aluksi lyhyeksi ajaksi Israeliin ja myöhemmin myös Venäjälle. Kivenlahdessa olen asunut vuodesta 2010 lähtien.

Vapaa-ajallani laulan seurakuntamme Nardus-kuorossa ja toimin silloin tällöin myös messuavustajana eri tehtävissä. Hengellinen musiikki ja laulaminen ovat kulkeneet mukanani läpi elämäni, kuorot vain ovat vaihtuneet lapsikuorosta nuorisokuorojen kautta aikuisten kuoroihin.

Musiikin lisäksi olen kiinnostunut mm. lasten ja nuorten kasvatuksesta sekä elinikäisestä oppimisesta. Tahdon omalta osaltani tukea opettajia heidän tärkeässä työssään ja sen vuoksi olen toiminut viime vuodesta lähtien 12- ja 14-vuotiaiden lasteni koulujen johtokunnissa: Meritorin koulussa johtokunnan varajäsenenä ja Nöykkiön koulussa johtokunnan puheenjohtajana.

Olen asettunut ehdolle tänä syksynä seurakuntavaaleissa, koska haluan tarjota mm. monipuolisen työkokemukseni ja koulutukseni kautta hankkimaani asiantuntemusta myös Espoonlahden seurakunnan ja Espoon seurakuntayhtymän päätöksentekoon. Minusta on hienoa, että seurakuntalaiset pääsevät päättämään omaa seurakuntaa koskevista asioista. Itselleni tärkeitä ohjenuoria päätöksiä tehtäessä ovat mm. eri näkökulmien kuunteleminen, oikeudenmukaisuus, järkevyys, suunnitelmallisuus sekä inhimillisyys.

Lisätietoja

Tiina Hyttinen
tiina.h.hyttinen(at)gmail.com