free web stats

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Timo Vasko

Kristus on kirkon pää ja me olemme sen jäseniä. Jokainen on tarpeellinen ja arvokas omassa tehtävässään.

 

Timo Vasko

Kv: 16
Sn: -

Pastori, teologian tohtori, missiologian dosentti
Kivenlahti

 

Esittely

Olen toiminut Espoon seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa sekä varsinaisena jäsenenä että varajäsenenä. Olen asunut Kivenlahdessa vuodesta 1984 ja perehtynyt lähes 34 vuoden aikana aktiivisesti Espoonlahden seurakunnan ja seurakuntayhtymän toimintaan. Perheeseeni kuuluvat vaimo Aulikki, neljä aikuista lasta ja kahdeksan reipasta lastenlasta.

Olen ehdokkaana yhteiseen kirkkovaltuustoon, koska haluan palvella Espoon seurakuntia tänä hyvin haasteellisena aikana, esimerkkeinä lisääntyvä maallistuminen, monikulttuurisuuden rakentava kohtaaminen ja vastuullinen taloudenhoito.

Työuraani on kuulunut lähetystyö, seurakuntatyö ja Helsingin yliopistossa missiologian dosentuuri. Nämä ovat elämässäni olleet keskenään vuorovaikutuksessa ja kannustamisen kohteina. Suomessa ja ulkomailla monien kirkkojen ja järjestöjen työmuodoista hankkimani tiedot ja kokemukset ovat käytettävissä.

Motto: Paras on vielä edessäpäin!

Lisätietoja

Timo Vasko
timo.vasko(at)gmail.com
050-326 8457
www.helsinki.fi/~tvasko/