contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of U-a H-a

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Hakkola_Ulla_2018.jpg
 
 

ULLA HAKKOLA
KV: 8,  SN: 80

Lähihoitaja, sosionomi
Olarin srk.

 

Esittely

Olen muuttanut Espoon Tuomiokirkkoseurakunnan alueelle pari vuotta sitten Olarin seurakunnasta. Olarin seurakunnassa olen toiminut erilaisissa vapaaehtoistehtävissä 22 vuoden ajan. Seurakunta on minulle tärkeä ja rakas paikka ihan nuoruudestani lähtien. Haluan olla mukana rakentamassa omaa kotiseurakuntaani. Olen elämäni aikana ehtinyt myös opiskella kaksikin ammattia seurakuntaan liittyen: seurakuntasihteeri ja sosionomi-diakoni. Työelämässä olen kuitenkin ollut suurimmaksi osaksi Espoon kaupungilla kotihoidossa vanhustyössä. Olen ammatiltani myös lähihoitaja ja sitä työtä olen tehnyt pääasiassa kotihoidossa yli 23 vuotta.

Minulle tärkeitä ja läheisiä asioita seurakuntaan liittyen ovat huono-osaisten ja eri tavoin syrjäytyneiden ja yksinäisten ihmisten auttaminen. Haluan olla tasoittamassa erityisesti heidän tietään seurakunnan yhteyteen. Seurakuntaa haluan olla rakentamassa lämpimäksi yhteisöksi, jonne kuka tahansa on tervetullut. Pidän myös tärkeänä että kirkko on rohkeasti kirkko tämän ajan keskellä ja uskaltaa rohkeasti julistaa sitä sanomaa, mikä on kirkon oma sanoma ja mikä löytyy Raamatusta, Jumalan Sanasta. Silloin kirkolla on myös annettavana todella arvokas ilosanoma tämän usein kaoottisen maailman ajan keskelle. Kirkko voi tuoda uutta toivoa ja apua kiireen oravanpyörässä eläville ihmisille. Itselleni tärkeitä levähdyspaikkoja ovat olleet mm. seurakunnan järjestämät hiljaisuuden retriitit. Siellä on ollut mahdollisuus ja tilaa hoitaa omaa hengellistä elämää ja Jumala-suhdetta.

Olen myös jo vuosien ajan pitänyt kodissani kotiseuroja yhteistyössä Suomen Raamattuopiston kanssa.

Lisätietoja

ulla.hakkola(at)gmail.com