shopify traffic stats

contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

espoonlahti_IMG_2858_b.jpg

Copy of Yhdessä matkalla - Espoonlahti 2018

Tervetuloa Espoonlahden Yhdessä matkalla -ryhmän sivuille.

 

Jumalan hyvä sanoma, evankeliumi, on kaikkia varten. Seurakunnan tehtävä on välittää evankeliumia ja rakentaa yhteyttä sekä Jumalaan, että lähimmäisiin.

Keskeisiä teemojamme ovat Raamattuun luottaminen ja seurakuntayhteyteen kutsuminen. Meille tärkeää ovat lähetystyö, lähimmäisten auttaminen ja perheiden tukeminen. Haluamme, että seurakunta on hengellinen koti, jossa arvostetaan vapaaehtoistyötä ja toimitaan keskinäisessä kunnioituksessa. Seurakunnassa tulee olla tilaa myös eri tavoin ajatteleville seurakuntalaisille.

Seurakuntien taloudenhoidon tulee olla kestävällä pohjalla. Verotuottojen vähentyessä seurakunnan eri työmuotojen jatkuvuus tulee varmistaa. Tuemme seurakuntia ja yhtymää talouden ja toiminnan tasapainottamisessa.

Rohkaisemme myös uusiin tapoihin pitää hyvää sanomaa esillä. Haluamme, että lähetysmäärärahat myönnetään kaikille kirkon virallisille lähetysjärjestöille. Listamme on laajapohjainen, eli ehdokkailla on erilaisia yhteiskunnallisia, puoluepoliittisia ja kristillisiä taustoja.

Vaalit 2018

Espoon seurakunnat muodostavat seurakuntayhtymän ja tästä syystä Espoossa äänestetään kaksissa vaaleissa. Kaudelle 2019 - 2022 Espoonlahden seurakunnasta valitaan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon 11 jäsentä (valkoinen äänestyslippu) ja Espoonlahden seurakunnan seurakuntaneuvostoon 16 jäsentä (oranssi äänestyslippu). Ehdokkailla on kumpaankin vaaliin eri numero, joten äänestyskopissa lipun värillä on väliä, jotta ääntä ei hylätä. Lisätietoa vaaleista ja kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston tehtävistä saa täältä.

Ennakkoäänestys ti 6.- la 10.11.

Ennakkoäänestysviikolla ti 6.– la 10.11.2018 voi äänestää missä tahansa äänestyspisteessä niiden aukioloaikoina. Ota mukaan myös kuvallinen henkilötodistus. Täältä voi hakea äänestyspaikkoja ja aukioloaikoja.

Kotiäänestys voidaan järjestää toiminta- tai liikuntaesteiselle. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään edellisellä viikolla pe 2.11.2018 klo 16 mennessä. Lisätietoa saa täältä.

Vaalipäivä su 18.11. klo 11-20

Tarkista kotiseurakuntasi vaalipäivän äänestyspaikka saamastasi äänestyslipusta.

Lisätietoja Yhdessä matkalla -ryhmästä

Marita Helki, marita.helki@kolumbus.fi, 044 338 6409