contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

tuomiokirkko_IMG_2724_b.jpg

Yhdessä matkalla - Tuomiokirkkoseurakunta

Jumalan hyvä sanoma, evankeliumi on kaikkia varten. Seurakunnan tehtävä on välittää evankeliumia ja rakentaa yhteyttä sekä Jumalaan että lähimmäisiin.

 

Keskeisiä teemojamme ovat Raamattuun luottaminen ja seurakuntayhteyteen kutsuminen. Meille tärkeää ovat lähetystyö, lähimmäisten auttaminen ja perheiden tukeminen. Haluamme, että seurakunta on hengellinen koti, jossa arvostetaan vapaaehtoistyötä ja toimitaan keskinäisessä kunnioituksessa. Seurakunnassa tulee olla tilaa myös eri tavoin ajatteleville seurakuntalaisille.

Seurakuntien taloudenhoidon tulee olla kestävällä pohjalla. Verotuottojen vähentyessä seurakunnan eri työmuotojen jatkuvuus tulee varmistaa. Tuemme seurakuntia ja yhtymää talouden ja toiminnan tasapainottamisessa.

Rohkaisemme myös uusiin tapoihin pitää hyvää sanomaa esillä.  Haluamme, että lähetysmäärärahat myönnetään kaikille kirkon virallisille lähetysjärjestöille. Listamme on laajapohjainen, eli ehdokkailla on erilaisia yhteiskunnallisia, puoluepoliittisia ja kristillisiä taustoja.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää?

Heikki Sorvari
heikkijsorvari@gmail.com
040 532 7604