contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

XCopy of J-i R-a

Yhdessä matkalla - kirkon puolesta

ET_Rantala_Juhani_2018_web800.jpg
 
 

Juhani Rantala
Kv: 28,  Sn: 101

diplomi-insinööri
Laaksolahti

Henkilökuvaus

Olen 55-vuotias diplomi-insinööri ja opettajavaimoni kanssa asumme vanhaa rintamamiestaloa Laaksolahdessa. Viiden lapsen isänä ja viiden lapsenlapsen isoisänä arvostan ja haluan tukea sitä arvokasta työtä, jota seurakunnat tekevät perheiden ja lasten hyväksi. Olen ollut seurakuntaneuvoston ja yhteisen kirkkovaltuuston varajäsen. Minulle vuosisataiset perinteet ovat tärkeitä ja sen vuoksi iloitsen, kun saan astua Espoon Tuomiokirkkoon Sanan kuuloon. Kaikista ahkerimmin käyn kumminkin Raamattuopiston jumalanpalveluksissa, vaikka siellä kirkkosali onkin tylsä.

Olen toiminut raamattupiireissä jo yli 30 vuotta ja sen työn koen erityiseksi kutsumuksekseni. Haluan jakaa sitä hyvää toisille, mitä olen itse saanut. Vaimoni kanssa olemme useina kesinä olleet opettamassa myös avioliittoleireillä, missä nuoret parit saavat kestäviä eväitä avioliittoon.

Yli kaiken haluan, että yhteinen kirkkomme säilyy kirkkona ja pysyy uskollisena Raamatun sanalle,

Työpaikalleni Otaniemeen kuljen polkupyörällä läpi vuoden. Syksyllä sienestän. Luonto on minulle tärkeä ja Nuuksio on best! Talvella hiihdän niin paljon kuin ehdin. Tykkään soittaa kitaraa ja laulaa kuorossa. Kesällä hoidamme puutarhaa mökillämme Orivedellä.

 

Lisätietoja

Juhani Rantala
j.h.rantala(at)saunalahti.fi