contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.


Espoo
Finland

Yhdessä matkalla on mukana Espoon seurakuntavaaleissa 2014.

Pertti Järvenpää

Oma motto on oma motto

 
 

Pertti Järvenpää
Kv: 14, Sn: 69

FM, toimitusjohtaja
Olari

 

Esittely

Olen ollut Olarin seurakunnan jäsen vuodesta 1979. Jäsenyyteni on aktivoitunut samassa tahdissa kun lasten hoitoon ja harrastusten tukemiseen tarvittu aika on vähentynyt. Päättyvällä vaalikaudella olen ollut Olarin seurakuntaneuvoston ja seurakuntayhtymän kiinteistöjohtokunnan jäsen.

Lähin hengellinen yhteisöni on Olarin seurakunta. Opiskeluaikana olin mukana Suomen evankelis-luterilaisen opiskelijalähetyksen toiminnassa. Osallistun satunnaisesti useampienkin järjestöjen, kuten Suomen Raamattuopiston tilaisuuksiin.

Toimin aktiivisesti myös muissa yhteistä hyvää edistävissä järjestöissä. Johdan Espoon kiekkoilun tukiyhdistystä, joka rakentaa ja ylläpitää jäähalleja. Olen Rotary-järjestön vaihto-oppilasasiamies. Olen ollut mukana myös Espoon kunnallispolitiikassa, mm. kolme vuotta kaupunginhallituksen jäsenenä.

Pidän tärkeänä sitä, että seurakunnat ja Espoon kaupunki tekevät aktiivista yhteistyötä mm. kasvatuksen, perhetyön ja vanhusten kohdalla. Seurakunnan pitää voida olla seurakunta ja tunnustaa uskoa kaikessa, missä se on mukana.

Lähetystyön tukeminen on edelleen tässäkin maailmantilanteessa tärkeää. Kehitysapua suuntaisin erityisesti tyttöjen koulutuksen ja naisten aseman parantamiseen.

Olen toiminut talouselämän palveluksessa yli 30 vuotta. Johdan tietotekniikan konsultointiyritystä, joka keskittyy johtamisen tutkimiseen, valmennukseen ja konsultointiin.

Vähäisen vapaa-aikani käytän luonnossa.